Limited Edition!

Bobba Bar - Love You Berry Much (Limited Edition)

Artikelnummer: 00792
Artikel 7 van 116
€ 11,95 (inclusief btw)
Voorraad 5 stuks

► ~ 100 gram
► Natuurlijke ingrediënten
► Handgemaakt in Nederland


Jouw liefste hond(en) verwennen deze valentijnsdag met een verfrissend bad, waarbij ze niet alleen heerlijk gaan ruiken, maar de vacht ook meteen verzorgd wordt en ze prachtig glanzend weer voor de dag verschijnen? YES! De Limited Edition Bobba Bar hondenzeep in de geur 'Love you berry much' is precies wat je nodig hebt! 

Op zoek naar een natuurlijke manier om jouw hond te wassen, zonder toevoegingen en met een positief effect op de vacht? Zoek dan niet verder! Dier & Cadeau is ontzettend blij met de samenwerking met Bobba Bars, na een lange zoektocht naar een veterinair verantwoord vachtverzorgingsproduct. De Bobba Bars worden met de hand gemaakt in Nederland door Marieke met de nadruk op bescherming van de vacht en duurzaamheid. De individuele Bobba Bars zijn ontwikkeld met specifieke essentiële oliën waar jouw hond baat bij heeft. Goedgekeurd door collega dierenartsen!

De ingrediënten van de Bobba Bars zijn zo veilig, puur en duurzaam mogelijk, waarbij het gebruik van onnodige additieven wordt vermeden. De Bobba Bars zijn veilig voor uitwendig gebruik (voor het wassen van jouw hond). De bloemen en kruiden zijn decoratief en zullen tijdens een van de eerste wasbeurten van het product vallen. 

Gebruik: Maak de Bobba Bar nat en beweeg tussen de handen tot deze begint te schuimen. Je kunt dit schuim gebruiken om de hond mee te wassen, maar je kunt ook de soapbar direct op de vacht gebruiken. Wil je dat de zeepbar langer meegaat? Maak dan gebruik van een zeepzakje. Laat de Bobba Bar na gebruik drogen op een droge plek (niet in direct zonlicht), buiten een eventueel gebruikt zeepzakje. 

Alle Bobba Bars zijn met de hand gemaakt, daardoor kan het ontvangen product in kleur, design en vorm afwijken van de getoonde foto's. 

NIET GESCHIKT VOOR GEBRUIK BIJ KATTEN!

Specificatie Omschrijving
Gewicht 0,1 kg
Lengte 8 cm
Breedte 2 cm
Hoogte 7,5 cm
Materiaal Verzeepte olijfolie / Verzeepte bio kokosolie / Water / Geurolie / Braziliaanse klei
© 2017 - 2024 Dier & Cadeau | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel