Vanwege de feestdagen: Retourneren mogelijk t/m 8 januari 2021 bij alle bestellingen gedaan na 1 november 2020!

 

Bij Dier & Cadeau doen wij ons uiterste best om de producten, zoals vermeld op de website, aan uw verwachtingen te laten voldoen. De producten zijn uitgebreid omschreven en worden na bestelling met zorg verpakt en verzonden.

Voldoet het product toch niet aan uw verwachtingen of wilt u het product ruilen? Geen probleem! Dit kan binnen 14 dagen. Eventuele verzendkosten bij het retourneren zijn dan helaas wel voor uzelf. Maakt u gebruik van PayPal? Dan kunt u de retourkosten via PayPal vergoed krijgen! 

 

Retourneren

  1. Neem vooraf contact met ons op
  2. Vul het retourformulier in
  3. Stuur het product -inclusief retourformulier- in de originele verpakking en zonder beschadigingen naar het retouradres, voorzien van voldoende frankering
  4. Wanneer wij het product in goede orde hebben ontvangen, krijgt u een bevestiging
  5. Het aankoopbedrag wordt binnen 14 dagen na retourmelding via dezelfde betaalwijze aan u geretourneerd
  6. Beschadigde, incomplete of onzorgvuldig verpakte producten kunnen wij helaas niet crediteren

Download hier het retourformulier

Retouradres:

Dier & Cadeau
Buurtscheuterlaan 38
6711 HV Ede

 

Beschadigd product

Alle bestellingen worden met de uiterste zorg voor u verpakt, om beschadiging tijdens transport te voorkomen. Mocht het onverhoopt toch voorkomen dat het product bij aankomst beschadigd is, neem dan eerst even contact met ons op! Na contact kunt u het product kosteloos naar ons verzenden. Wij zorgen dat u binnen 2 werkdagen het aankoopbedrag en eventuele verzendkosten retour krijgt of een vervangend product (afhankelijk van uw wens).

© 2017 - 2021 Dier & Cadeau | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel