Bij Dier & Cadeau doen wij ons uiterste best om de producten, zoals vermeld op de website, aan uw verwachtingen te laten voldoen. De producten zijn uitgebreid omschreven en worden na bestelling met zorg verpakt en verzonden.

Voldoet het product toch niet aan uw verwachtingen of wilt u het product ruilen? Geen probleem! Dit kan binnen 14 dagen. Eventuele verzendkosten voor het retourneren zijn dan helaas wel voor uzelf.  

 

Retourneren

  1. Neem vooraf contact met ons op
  2. Vul het retourformulier in
  3. Stuur het product binnen 14 dagen na retourmelding naar het retouradres
    • Inclusief retourformulier
    • In de originele verpakking indien mogelijk
  4. Wanneer wij het product in goede orde hebben ontvangen, krijgt u een bevestiging
  5. Het aankoopbedrag (inclusief verzendkosten) wordt binnen 14 dagen na retourmelding via dezelfde betaalwijze aan u geretourneerd, mits het product in goede orde ontvangen is
  6. Mocht het product door uw toedoen incompleet of beschadigd zijn, dan kunnen wij deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is

Download hier het retourformulier

Retouradres:

Dier & Cadeau
Buurtscheuterlaan 38
6711 HV Ede

 

Beschadigd product

Alle bestellingen worden met de uiterste zorg voor u verpakt, om beschadiging tijdens transport te voorkomen. Mocht het onverhoopt toch voorkomen dat het product bij aankomst beschadigd is, neem dan eerst even contact met ons op! Na contact kunt u het product kosteloos naar ons verzenden. Wij zorgen dat u binnen 2 werkdagen het aankoopbedrag en eventuele verzendkosten retour krijgt of indien mogelijk een vervangend product (afhankelijk van uw wens).

© 2017 - 2024 Dier & Cadeau | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel