Zeepzakje Bobba Bars

Artikelnummer: 00626
Artikel 13 van 116
€ 3,49 (inclusief btw)
Voorraad 5 stuks

► Natuurlijk materiaal


Verleng de levensduur van jouw Bobba Bar én maak het wassen van jouw hond nog makkelijker met het Bobba Bar zeepzakje! Gemaakt van natuurlijk materiaal en geschikt voor alle vachten. De Bobba Bar glipt zo minder makkelijk uit de handen en een vieze vacht is nog beter schoon te maken door het scrubbend effect!

Doe de Bobba Bar in het zeepzakje en maak het zakje goed nat (met de bar erin). Wrijf het zakje tot het goed begint te schuimen en ga met het zakje (inclusief de bar) over de vacht van jouw hond en was zoals normaal. Laat de Bobba Bar na gebruik buiten het zakje drogen en laat ook het zeepzakje goed drogen tussen wasbeurten door. Bewaar de Bobba Bar op een droge plek, zonder direct zonlicht.

Let op: Het zeepzakje is geschikt voor alle vachten, maar bij honden met een krullende of lange vacht (bijvoorbeeld Labradoodles, Cobberdogs of Lhaso Apso) kán het gebruik van het zeepzakje klitten of een beschadigde vacht veroorzaken. Daardoor is het gebruik van het zeepzakje bij deze honden niet aan te raden. Wil je met dit type vacht toch graag een zeepzakje gebruiken? Ga dan zachtjes over de vacht heen en vermijd schrobben.

Specificatie Omschrijving
Gewicht 0,014 kg
Lengte 13 cm
Breedte 9,5 cm
Hoogte 0,5 cm
Kleur Beige
© 2017 - 2024 Dier & Cadeau | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel