Dier & Cadeau - Voor de mooiste dierencadeaus!

 

Mijn naam is Wendy Nooijen en naast deze webshop, werk ik in een praktijk als dierenarts voor gezelschapsdieren. Thuis zijn mijn vriend, zoon, twee dochtertjes en ik in het gezelschap van 3 kippen en (helaas) tot voor kort 2 katten, die ons leven verrijken. 

Dier & Cadeau is in 2017 ontstaan, vanuit mijn passie om met dieren te werken en een toekomstwens. De wens van mijn kant om op een andere manier iets te kunnen betekenen voor huisdieren en hun eigenaren. Met goede, diervriendelijke en mooie producten, die leuk staan in huis, maar ook leuk zijn om cadeau te geven of te krijgen. Niet in een groot assortiment per sé, maar een goed assortiment. Met uitleg, met toegevoegde waarde. De beste en origineelste cadeaus voor onze huisdieren en hun liefhebbers!

Dier

Dieren zijn mijn passie. Dierengezondheid en -welzijn, zijn de reden dat ik dierenarts ben geworden en nog steeds graag als dierenarts werk. Voor dierenartsen is het genezen van dieren een groot en dankbaar onderdeel van het werk. Het voorkomen van ziekte is echter nog veel belangrijker en iets waar we soms minder invloed op hebben. En goede preventieve zorg begint bij goede voeding, huisvesting en verzorging. 

Inmiddels zijn er zoveel producten te krijgen voor huisdieren, dat het moeilijk is om te bepalen wat nu goed of misschien minder verstandig is voor uw huisdier. Bij Dier & Cadeau worden uitsluitend goede producten verkocht met diergezondheid en dierwelzijn voorop. Daarbij wordt gebruik gemaakt van mijn wetenschappelijke kennis als dierenarts, alsook de kennis van collega ondernemers in de dierenbranche en de ervaring van dierverzorgers en opvangen.

Verder draag ik graag mijn steentje bij voor het milieu. Bij het selecteren van de producten op Dier & Cadeau, probeer ik hier rekening mee te houden.

Tot slot willen we graag dat deze producten of cadeautjes voor onze huisdieren niet alleen goed en duurzaam zijn, maar ook mooi staan in huis en passen bij jou en jouw huisdier.

Cadeau

Daarnaast houd ik gewoon van leuke cadeaus. Voor mezelf, voor een ander, voor mijn huisdieren. En nu ook voor u! Vooral cadeaus met dieren als thema, daar wordt toch iedere dierenliefhebber blij van?

Net als bij de producten voor dieren (en dat zijn eigenlijk ook al cadeautjes, toch?) wordt bij de selectie van de getoonde cadeaus rekening gehouden met diervriendelijkheid, kwaliteit en milieuvriendelijkheid. En dan zie ik ook nog graag dat ze origineel zijn. Het assortiment van Dier en Cadeau is veelal handgemaakt, fair trade en van lokale productie in kleine oplages. Bij Dier & Cadeau vindt u cadeaus die u niet bij de grote webwinkels tegenkomt! 

Zoekt u het perfecte cadeau voor de dierenliefhebber? Kijk dan niet verder en shop bij Dier & Cadeau!

 

De webshop www.dier-cadeau.nl is tot stand gekomen met dank aan Madelief Brandsma grafisch ontwerp.

© 2017 - 2024 Dier & Cadeau | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel