Dier & Cadeau!

 

Mijn naam is Wendy Nooijen en naast deze website, werk ik in een praktijk als dierenarts voor gezelschapsdieren. Thuis zijn mijn vriend, zoon en dochtertje en ik in het gezelschap van 2 katten en 3 kippen, die ons leven verrijken. 

Dier & Cadeau is in 2017 door mij ontwikkeld, vanuit een passie voor dieren en een wens. De wens van mijn kant om op een andere manier iets te kunnen betekenen voor huisdieren en hun eigenaren. Met goede, diervriendelijke en mooie producten, die leuk staan in huis, maar ook leuk zijn om cadeau te geven of te krijgen. Niet in een groot assortiment per sé, maar een goed assortiment. Met uitleg, met toegevoegde waarde. Het beste voor onze huisdieren en hun liefhebbers!

Dier

Dieren zijn mijn passie. Dierengezondheid en -welzijn, zijn de reden dat ik dierenarts ben geworden en nog steeds graag als dierenarts werk. Voor dierenartsen is het genezen van dieren een groot en dankbaar onderdeel van het werk. Het voorkomen van ziekte is echter nog veel belangrijker en iets waar we soms minder invloed op hebben. En goede preventieve zorg begint bij goede voeding, huisvesting en verzorging. 

Inmiddels zijn er zoveel producten te krijgen voor huisdieren, dat het moeilijk is om te bepalen wat nu goed of misschien minder verstandig is voor uw huisdier. Bij Dier & Cadeau worden uitsluitend goede producten verkocht met diergezondheid en dierwelzijn voorop.

Verder draag ik graag mijn steentje bij voor het milieu. Bij het selecteren van de producten op Dier & Cadeau, probeer ik hier rekening mee te houden.

Cadeau

Daarnaast houd ik gewoon van leuke cadeaus. Voor mezelf, voor een ander, voor mijn huisdieren. En nu ook voor u! Vooral cadeaus met dieren als thema, daar wordt toch iedere dierenliefhebber blij van?

Net als bij de producten voor dieren (en dat zijn eigenlijk ook al cadeautjes, toch?) wordt bij de selectie van de getoonde cadeaus rekening gehouden met diervriendelijkheid en milieuvriendelijkheid. En dan zie ik ook nog graag dat ze origineel zijn. Wat een werk!

 

De webshop www.dier-cadeau.nl is tot stand gekomen met dank aan Madelief Brandsma grafisch ontwerp.

© 2017 - 2023 Dier & Cadeau | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel