Dier & Cadeau heeft een aantal merken waarmee zij standaard samenwerkt. Deze merken zijn geselecteerd op mooie, kwalitatief goede producten voor mens, dier en milieu. Daarnaast gaat onze voorkeur uit naar merken van Europese of zelfs Nederlandse bodem met duurzame, natuurlijke en/of fair trade producten. Meestal zijn dit ook kleine ondernemingen en zijn de producten dan ook niet overal te koop!

Cooper & Quint

Cooper & Quint is een Nederlands merk met handgemaakte, duurzame accessoires voor honden. Het gebruikte leer is een restproduct uit de voedselindustrie en wordt in Toscaanse leerlooierijen op plantaardige wijze bewerkt. Doordat het plantaardig gelooid is, is het leer vrij van zware metalen en chemicaliën. De leren producten hebben elk een Italiaans echtheidscertificaat, waarbij het voldoet aan strenge, duurzame eisen. De katoenen riemen zijn van 100% GOTS gecertificeerd biologisch katoen. Alle hondenriemen en halsbanden worden in het Nederlandse werkplaats afgemaakt met sterke musketonhaken van nikkel of messing. Dier&Cadeau is trots dat ze dit merk mag aanbieden op haar website.

Pino

Pino is een Belgisch merk met handgemaakte, duurzame water- en voerbakken voor honden en katten. Pino maakt innovatieve producten van polyzand icm kurk, waarbij minimaal 72% uit natuurlijke materialen bestaat. De voerbakken en accessoires zijn biologisch afbreekbaar, zwaar, anti-slip en allen met de hand gemaakt. Daarnaast wordt er rekening gehouden met de behoeften van de dieren zelf: de voerbakken voor katten zijn laag en breed om de snorharen te sparen en verder bieden ze Slow Feeder voerbakken. Dier&Cadeau is heel dankbaar voor de samenwerking met Pino, omdat onze visie op de huidige commerciële pet branch overeenkomt: het kan en moet beter, voor dier en milieu!

© 2017 - 2024 Dier & Cadeau | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel