Mini Bobba Bar

Artikelnummer: 00628
Vorige Artikel 7 van 96 Volgende
€ 2,95 (inclusief btw)

► ~ 25 gram
► Natuurlijke ingrediënten
► Mini versie van de Bobba Bar
► 3 geuren


Wil je de Bobba Bars eerst uitproberen of een kleine versie voor bijvoorbeeld vakantie? Dat kan! De mini Bobba Bars zijn gemaakt van Bobba Bars met kleine imperfecties, maar met de volledige functie van een normale Bobba Bar. In plaats van dit restproduct weg te doen, kan jouw hond er prima mee gewassen worden en gaan we verspilling tegen!

De ingrediënten van de Bobba Bars zijn zo veilig, puur en duurzaam mogelijk, waarbij het gebruik van onnodige additieven wordt vermeden. De Bobba Bars zijn veilig voor uitwendig gebruik (voor het wassen van jouw hond). De bloemen en kruiden zijn decoratief en zullen tijdens een van de eerste wasbeurten van het product vallen. 

Gebruik: Maak de Bobba Bar nat en beweeg tussen de handen tot deze begint te schuimen. Je kunt dit schuim gebruiken om de hond mee te wassen, maar je kunt ook de soapbar direct op de vacht gebruiken. Wil je dat de zeepbar langer meegaat? Maak dan gebruik van een zeepzakje. Laat de Bobba Bar na gebruik drogen op een droge plek (niet in direct zonlicht), buiten een eventueel gebruikt zeepzakje. 

Alle Bobba Bars zijn met de hand gemaakt, daardoor kan het ontvangen product in kleur, design en vorm afwijken van de getoonde foto's. 

NIET GESCHIKT VOOR GEBRUIK BIJ KATTEN!

Specificatie Omschrijving
Gewicht 0,025 kg
Lengte 3,5 cm
Breedte 3 cm
Hoogte 2 cm
Materiaal Verzeepte olijfolie / Verzeepte bio kokosolie / Essentiële olie (Lavendel, Rozemarijn of Kamille 5%) / Gedroogde bloemen/kruiden (Lavendel, rozemarijn of kamille)
© 2017 - 2024 Dier & Cadeau | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel